Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Vi anvender tilmeldingssystemet ’NemTilmeld’, som lever op til sit navn.

Du får tilsendt invitation til næste møde i god tid forinden.

For arrangementer ud af huset kan der være kortere tidsfrister og måske også adgangsbegrænsning.

Samtidig med tilmelding betaler du 30 kr i “kaffepenge”. De refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Til de almindelige møder, hvor du har betalt 30 kr ved tilmeldingen, behøver du ikke melde afbud. De andre spiser glad din kage. De 30 kr refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Til større arrangementer eller udflugter, hvor prisen er højere, vil du kunne afmelde dig inden tilmeldingsfristens udløb. Og få dine penge retur til din konto. Afmeldingen sker på det link, du modtager i din bekræftelsesmail.

Bliver du forhindret på dagen for en udflugt, vil arrangøren blive glad for en besked (tlf eller sms), så hele gruppen ikke venter forgæves.

Medlemskab af Blixen Klub Solrød – 2 koster 200 kr. i kontingent for et regnskabsår (1.8. – 31.7.).

Opkrævning for det nye år, udsendes i juni måned. Ingen møder i juli og december måned.

De almindelige ugentlige møder koster 30 kr., som du betaler samtidig med tilmeldingen. Pengene bruges til kaffe og kage, eller noget andet spiseligt, som nydes i mødepausen.

Det er ganske nemt. På forsiden finder du links, hvor du kan tilmelde dig til Blixen Klub Solrød – 2, eller send en mail til [email protected]

Det bringer dig til en formular, som du udfylder med dine data. Undervejs skal du sætte flueben ved, at du har læst og accepterer klubens privatlivspolitik, det såkaldte GDPR. Du kan læse om GDPR her på siden under fanen OM OS.

Pt. har vi venteliste for nye medlemmer.

Der er ikke angivet noget sted

Venteliste

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub Solrød - 2 ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.